» » Першокурсники ФАЕМ побували у Бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ

Першокурсники ФАЕМ побували у Бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ

Дата: 2-10-2017, 11:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек з ініціативи декана факультету аграрної економіки та менеджменту Бориса Олеговича Язлюка студенти групи ОПЗ-11 кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу разом з куратором Оленою Олексіївною Гуменюк відвідали Бібліотеку ім. Л. Каніщенка ТНЕУ.
 
Бібліотека – це осередок мудрості, наукових пошуків, нових знань та відкриттів. Василь Сухомлинський говорив: «Якщо ви хочете, щоб молодь тягнулася до знань, турбуйтеся про головні, найважливіші джерела духовної культури – бібліотеки».
 
Молодь ФАЕМ мала нагоду переконатися, що працівники Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ завжди готові допомогти у пошуку необхідної інформації, надання матеріалів. Студенти ознайомилися з специфікою формування каталогів, читальними залами, залами електронних ресурсів, отримали рекомендації щодо оперативного й ефективного пошуку даних, а також дізналися про заходи, які організовуються у бібліотеці – зустрічі з науковцями, письменниками, фотоконкурси, виставки…
 
Першокурсники ФАЕМ висловлюють подяку адміністрації факультету й працівникам Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ за цікаву та пізнавальну екскурсію.