Вірні збірній!

Дата: 12-10-2017, 15:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

   Футбол – найпопулярніший спорт на планеті. Це водночас і змагання, і шоу, 
і хобі, і мистецтво, і пристрасть. А життя національної збірної – зі своїми перемогами та проблемами, злетами та поразками, традиціями та новинами – частина життя всієї країни.
 
Дев’ятого жовтня студенти та викладачі Тернопільського національного економічного університету мали унікальну можливість відвідати головну спортивну арену України та один з найбільших стадіонів Європи НСК «Олімпійський», де національна збірна України приймала збірну Хорватії в рамках кваліфікаційних матчів відбору до Чемпіонату світу 2018 року.
 
Дана можливість стала реальністю завдяки проекту «Вірні збірній», ініціатором якого стали Федерація футболу України та ТОВ «Перша приватна броварня». Студенти нашого університету взяли участь у марші вболівальників з усієї країни, де кожен з них був одягнений у спеціальний одяг в національних кольорах, що був наданий організаторами проекту.
 
До слова, проект «Вірні збірній» ініціював телеканал «1+1» спільно з новим преміум-спонсором Національної збірної України з футболу «Перша приватна броварня». У рамках цього проекту координатори організовують безліч акцій, конкурсів, вікторин для згуртування вболівальників навколо ідеї підтримки національної збірної.
 
«Немає нічого кращого, ніж відчувати себе частиною різнокольорового моря, яке прокочується трибунами велетенського сучасного стадіону. Коли на полі точиться запекла боротьба між командами, серед глядачів вирують такі емоції, що здається ніби стадіон може вибухнути, як велетенський котел. Футбол – це не тільки результат матчу, це, перш за все, почуття. Ми вболіваємо за свою національну команду серцем, так само, як і співаємо національний гімн. І ми маємо підтримувати, підтримувати незалежно від результату», – поділився враженнями студент ТНЕУ Валентин Коваль.
 
Не зважаючи на негативний результат гри команда Національної збірної України подарувала глядачам справжній видовищний футбол.
 
Студенти та викладачі ТНЕУ висловлюють подяку за надану чудову можливість організаторам проекту «Вірні збірній» – Федерації футболу України та ТОВ «Перша приватна броварня».