» » Візит делегації Дрезденського технічного університету до ТНЕУ

Візит делегації Дрезденського технічного університету до ТНЕУ

Дата: 20-10-2017, 11:16 | Автор:

В рамках реалізації угоди про інтегровану німецькомовну програму з міжнародної економіки з 30 жовтня по 4 листопада 2017 року в Тернопільському національному економічному університеті перебуватиме делегація професорського-викладацького складу економічного факультету Дрезденського технічного університету – професор А. Кемнітц та асистент М. Кноблах.
  Під час перебування делегації в ТНЕУ передбачено проведення лекційних та практичних занять з дисциплін «Занепад ринку та економічна політика», «Теорія ігор» та проведення екзаменів з цих дисциплін лекторами ДТУ. Результати екзаменів з цієї дисципліни будуть враховані при відборі кращих студентів на семестрове навчання у Дрезденському технічному університеті. Окрім цього в рамках перебування гостей з ДТУ заплановані зустрічі з ректором ТНЕУ проф. А. І. Крисоватим, з проректором з навчально-педагогічної роботи проф. Монастирським Г.Л. та завідувачем кафедри міжнародної економіки проф. В.Є. Куриляк, під час яких планують обговорити поточну роботу та перспективи розвитку німецькомовної програми.
  За детальнішою інформацією звертатися до т.в.о. керівника УНФП Служинської Л.Б. (вул. Львівська 11, 1 корпус ТНЕУ, кабінет 1221, внутрішній номер телефону: 11112).