» » У ТНЕУ переглянули фільм «Червоний»

У ТНЕУ переглянули фільм «Червоний»

Дата: 24-10-2017, 11:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

21 жовтня 2017 року в Міжнародному центрі культури та розвитку, який діє при Навчально-науковому інституті інноваційних освітніх технологій Тернопільського національного економічного університету відбувся перегляд фільму «Червоний».
 
Особливістю заходу стала зустріч зі сценаристом фільму, автором роману «Червоний» Андрієм Кокотюхою. Присутні мали нагоду поспілкуватися з гостем, поставити запитання, поділитися враженнями.
 
Розповідаючи про фільм, Андрій Кокотюха наголосив на тому, що це історичний бойовик зорієнтований на молодь. Основним меседжем фільму є те, що ми повинні перемагати, а не вмирати. Автор роману повідомив, що фільм «Червоний 2» зніматиметься на Тернопільщині. «Хотілося б щоб українська кіноіндустрія відроджувалася й на екранах з’являлися якісні українські фільми», – зауважив Андрій Кокотюха.
 
Присутні з особливим хвилюванням переглядали фільм. Кожен мав нагоду ще раз переконатися, що українці є незламними, готовими долати усі перешкоди на шляху до свободи, миру й незалежності.