» » Школа фінансової грамотності інформує

Школа фінансової грамотності інформує

Дата: 24-10-2017, 11:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 жовтня 2017 року в тренінг-центрі «Фінансова просвіта» знову відбулися презентації від студентів-гуртківців факультету фінансів. У форматі просвітницького тренінгу присутні обговорювали тему «Як заощадити на комунальних послугах: що про це варто знати?» (підготували студенти 4 курсу групи Ф-41 Жданюк Сніжана і Казмірук Надія).
                           
Усім було цікаво дізнатися про можливості економії коштів при використанні води, електроенергії, газу. Дискутували і про альтернативні джерела енергії, які дозволяють не лише економити кошти на сплаті комунальних платежів, а й зберегти довкілля.
 
У форматі театрального дійства студенти Дмитрук Олена, Куриленко Надія і  Сімора Софія представили тему «Зарплата в «конверті». Молоді люди продемонстрували, що втрачає робітник, отримуючи «чорну» заробітну плату, і яку відповідальність несе роботодавець за неоформлених працівників. Також дівчата розіграли веселу життєву сценку про вибір, перед яким опинилася студентка, влаштовуючись на роботу в пі церію, і показали як можна з гумором підходити до вирішення серйозних проблем.
 
Запрошуємо всіх бажаючих щопонеділка о 17.30 год. у тренінг-ценр «Фінансова просвіта» (а. 1416)
 
Приєднуйтеся до нас!
Стаємо успішними та фінансово грамотними разом!