» » День маркетолога в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина

День маркетолога в ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Дата: 26-10-2017, 15:31 | Автор:

Наприкінці жовтня своє професійне свято відзначають усі маркетологи. «Рекламщики», «креативщики» – як їх тільки не називають! Але насправді – це професіонали, які створюють, проводять і аналізують рекламні кампанії з просування товарів. Не пройшло це свято повз студентів та викладачів ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина ТНЕУ, адже саме тут готують найкращих спеціалістів з міжнародного маркетингу. 
 
Саме 25 жовтня студенти та викладачі Українсько-нідерландської факультет-програми ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина святкували це свято. Розділити радість свята запросили учнів партнерських шкіл «Міжнародного дитячого університету «OECONOMUS», а саме учнів спеціалізованої школи №3 та №24.  
  Учні дізналися багато цікавого та нового про спеціальність «Міжнародні економічні відносини» та професію маркетолога. Усі переконалися, що діяльність маркетолога носить творчий характер, представники цієї професії мають бути готовими приймати нестандартні рішення повсякденних завдань, кожен спеціаліст має мати добре розвинені комунікативні навички та вміти прораховувати плюси і мінуси просування товарів. Під час святкування учні взяли участь у різноманітних конкурсах, підготовлених студентами групи МУН-31, й відчули себе професійними маркетологами, презентувавши власні ідеї нових товарів. 
 
Викладач кафедри міжнародних економічних відносин, Легкий Олег Андрійович, провів з учнями цікавий та пізнавальний тренінг на тему «Маркетинг як ефективний інструмент сучасного бізнесу», по закінченню якого усі слухачі отримали відповідні сертифікати.
Зануритися учням у вир студентського життя у Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина та побачити особливості навчання допомогла студентка групи МУН-31, Білик Мар`яна, яка презентувала цікаві фотомиті з життя  студентів.
 
Усі наші маркетологи приймали щирі вітання від директора ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Таранова Ігора Михайловича, завідувача кафедри міжнародних економічних відносин Сохацької Олени Миколаївни та доцента кафедри Братко Олександри Семенівни.
 
Свято вдалося на славу, велика подяка викладачам та студентам ННІМЕВ, директору Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 Каразії І.Ю. та директору Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3 Будій Н.Д., вчителям та учням шкіл, які долучилися до цього свята.
 
Фотозвіт: