» » Відбувся цикл заходів з нагоди Дня маркетолога

Відбувся цикл заходів з нагоди Дня маркетолога

Дата: 27-10-2017, 10:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З нагоди міжнародного Дня маркетолога колектив кафедри підприємництва, торгівлі та маркетингу організував цикл уроків маркетингу в школах міста, out-door захід із підвищення рівня обізнаності у сфері маркетингу серед тернополян, взяв участь у Фестивалі соціальної реклами (ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій та торгівлі»), а також разом зі студентами-маркетологами групи МАРК-31 проведено квест, учасниками якого стали студенти ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій та торгівлі», Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, коледжу Тернопільського національного економічного університету та студенти груп МАРК-11 і МАРК-21.
 
Учасники змагалися у спритності та кмітливості, розв’язуючи головоломки на кожній із 10 локацій. Переможці отримали призи від спонсорів – мережі піцерій-кафе «Бенедетто», бургерної «Pork&Chicke», «Stone street cafe», книги від завідувача кафедри і сертифікати на участь у майстер-класі.
 
Гості нашого університету також відвідали виставку картин Ірини Олегівни Іващук та мали нагоду поспілкуватися з художницею.