» » Круглий стіл «Бухгалтер-банк: основи співпраці»

Круглий стіл «Бухгалтер-банк: основи співпраці»

Дата: 2-11-2017, 14:33 | Автор: Модератор Центру Назарова І. Я.

 Центр практичної бухгалтерії, який діє на базі факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету продовжує свою діяльність. Відвідувачі Центру мають можливість зустрітися не тільки зі спеціалістами-практиками у сфері бухгалтерського обліку, а й з спеціалістами інших сфер, які тісно пов’язані з обліковою діяльністю. Так, одна з останніх зустрічей відвідувачів Центру була присвячена співпраці облікових працівників із банківською сферою.
                                                                       
Модератором круглого столу виступив головний економіст філії АТ «Укрексімбанк» м. Тернопіль Т. О. Зелінський. Під час зустрічі учасники розглядали питання щодо співпраці та особливостей оформлення відносин з фінансовими установами, виокремлення основних аспектів і проблем, що виникають у взаємовідносинах підприємств та банківських установ.
 
Особливе зацікавлення студентів викликали описані лектором можливості співробітництва з банківською установою за допомогою новітніх технологій, зокрема фінансового порталу, що дозволяє здійснювати розрахункові операції та контролювати банківські рахунки з будь-якої точки світу за наявності інтернет-з’єднання. Дана можливість дозволяє керівникам та бухгалтерам бути більш мобільними.
 
Надалі засідання Центру практичної бухгалтерії проводитимуться на не менш цікаві теми, тому запрошуємо всіх бажаючих до участі.