» » Відбудеться регіональний семінар «Україна – НАТО: формула безпеки»

Відбудеться регіональний семінар «Україна – НАТО: формула безпеки»

Дата: 2-11-2017, 15:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відповідно до затвердженої Указом Президента України від 21.02.2017 р. № 43/2017 Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки в рамках реалізації проекту «Україна-Солідарність-НАТО» 3 листопада 2017 року відбудеться регіональний семінар «Україна – НАТО: формула безпеки».
 
Метою семінару є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, спрямованої на підвищення рівня обізнаності громадян України щодо політики та діяльності НАТО, ролі НАТО у зміцненні міжнародної стабільності і безпеки, основних засад взаємодії України з НАТО, стану та перспектив такого співробітництва.
 
Семінар триватиме з 11.00 до 13.30 год. (початок реєстрації учасників з 10.30 год.) за адресою: м. Тернопіль, вул. М. Кривоноса, 2, аудиторія № 178 Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Координатором від навчального закладу є проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ Б.Б. Буяк.
 
До участі у заході запрошуються народні депутати України, представники від вищих навчальних закладів України, громадських організацій, аналітичних інституцій, центрів соціологічних досліджень та ін.