» » СНТ “Прометеї туризму” ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина переконались, що Австралія – це досяжна мрія!

СНТ “Прометеї туризму” ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина переконались, що Австралія – це досяжна мрія!

Дата: 3-11-2017, 13:15 | Автор:

Про перспективи економічної та культурно-гуманітарної співпраці між Україною та Австралією дискутували учасники круглого столу, який відбувся 30 жовтня 2017 року у ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ за ініціативи студентського наукового товариства "Прометеї туризму”, який діє при кафедрі міжнародного туризму і готельного бізнесу.
  Координатором роботи круглого столу була громадянка Австралії, успішна бізнес-леді з м. Брісбен пані Ірина Базаад.
Ірина Базаад надзвичайно цікаво розповіла про особливості життя на сонячному континенті, ознайомила із особливостями навчання в Австралійських ВНЗ, охарактеризувала основні економічно-соціальні аспекти ведення бізнесу в Австралії. 
  Активну участь у роботі круглого столу, разом із студентами груп МАУБ-41 та Т-41, взяли представники кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу: ст. лаборант Т.А. Волошин, к.е.н., доцент Л.П. Кондрацька, к.е.н., доцент В.А. Даниленко-Кульчицька, к.е.н., доцент О.Я. Гугул, к.е.н., доцент В.І. Охота., к.е.н., доцент В.С. Мазур, к.е.н., доцент М.Б. Нагара.
  Жвава дискусія серед учасників заходу розгорнулась навколо таких питань як: специфіка ведення бізнесу в Австралії; інноваційна практика управління у вітчизняній туристичній сфері; нова ера співпраці між Україною та Австралією; найвідоміші туристичні об’єкти Австралії.
  Ірина Базаад підкреслила, що "Австралія кличе тих, хто вірить в свої сили”. Також австалійська бізнес-леді додала, що наполегливість це 90% успіху. Тому порадила всім присутнім бути готовими до змін, розвиваючи при цьому нестандартність мислення і адаптивність. 
  Ірина Базаад відзначила високий рівень обізнаності студентів-учасників круглого столу, їх ініціативність та глибоке прагнення імплементувати успішний досвід австралійських компаній у практику вітчизняних підприємств. 
  Студенти щиро дякують своєму викладачу Марині Борисівні Нагарі (к.е.н., доценту кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу), яка організувала незабутню зустріч. 
  В підсумку жвавих дискусій, учасники круглого столу дійшли висновку, що українська система ведення бізнесу знаходиться у вирі трансформаційних процесів, що відбуваються з метою створення прозорого бізнес-клімату, який  повинен підвищити конкурентоспроможність вітчизняних підприємств та країни в цілому.
 
Автор: студентка групи Т-41 Вікторія Гусарьонок
Фотозвіт: