До уваги науковців ТНЕУ!

Дата: 8-11-2017, 09:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Представники наукової компанії CONSILIUM LIMITED LIABILITY COMPANY запрошують до співпраці! Зокрема щодо безкоштовного іспиту з польської, англійської та німецької мов, організатором якого є Consilium Sp. Z o.o. (Варшава, Польща) та який дистанційно, з використанням спеціалізованої сучасної Інтернет-платформи, проводить Інститут розвитку міжнародної співпраці (Познань, Польща) для осіб, для яких така мова є іноземною, на рівні В2.
 
Сертифікат необхідний для подачі документів викладачами при присуджені їм наукових звань професора, доцента, с.н.с.
 
За результатами іспиту видається сертифікат, що підтверджує знання мови на рівні В2 відповідно до Загальноєвропейських компетенцій володіння іноземною мовою: вивчення, викладання, оцінка (Common European Framework of Reference, CEFR).
                                                                              
Умови участі в іспиті:
1. Іспит – без оплати.
2. Реєстрація для участі в іспиті та дистанційна підготовка до здачі іспиту, під час якої буде надано інформацію про принципи й методи контролю знань, про основні та важливі аспекти мови, які потрібні під час здачі іспитів подібної категорії – 2 години. Вартість – 40 євро.
3. При позитивній здачі іспиту видається сертифікат (рівень В2). Оплата за сертифікат здійснюється після оголошення результатів іспиту. Вартість – 10 євро.
 
Чергова дата проведення іспитів:
02, 03 грудня 2017 р. – з польської мови;
09, 10 грудня 2017 р. – з англійської мови;
16. 17 грудня 2017 р. – з німецької мови.
 
Реєстрація для участі в іспиті – на сайті www.clmconsulting.pl , в розділі «Організація навчання та стажування».