» » Тренінг Віталія Письменного «Не в грошах щастя!»

Тренінг Віталія Письменного «Не в грошах щастя!»

Дата: 8-11-2017, 16:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Першим заходом, з якого колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія та студентський науковий гурток «Фінансова просвіта / Financial education» розпочали Тиждень фінансової грамотності, став тренінг к.е.н., доцента Віталія Письменного «Не в грошах щастя!». Упродовж зустрічі учасники спробували розібратися, чому щастя не в грошах, а в інших, більш важливих речах у нашому житті.
                                          
Багато хто з нас думає, якщо у них буде достатня кількість коштів, то стануть щасливими, позаяк зможуть дозволити собі наймодніші, технологічні та брендові речі чи, наприклад, подорожувати по світу, а їхнє життя буде легке і яскраве. Так міркують і багатії, і бідні. Дійсно, гроші роблять наше життя більш контрольованим, комфортабельним та зручним. Утім вони ніколи не зроблять нас щасливими самі по собі. Зрозуміло, що і серед багатих є щасливі люди, але не гроші є першопричиною цього.
 
Тема грошей завжди є актуальною і постійно присутня в нашому житті. Гроші – це всього лише засіб, який дозволяє жити повноцінно, досягати певних цілей. Вони також впливають на внутрішній світ людини, його мрії, на ставлення до навколишнього світу і самого себе.
 
Учасникам тренінгу було запропоновано декілька простих способів як гроші можуть зробити щасливими. Їх можна використовувати на добрі справи, і тоді вони зроблять щасливішими інших людей, а якщо ж ними користуватися не правильно, то їх руйнівна дія може заподіяти шкоду.