» » Щиро вітаю з професійними святами!

Щиро вітаю з професійними святами!

Дата: 9-11-2017, 09:29 | Автор:

 Сердечно вітаю професорсько-викладацький колектив, студентів і випускників кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства й креативний колектив відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ з професійними святами. Сьогодні відзначаємо День української писемності та мови й Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва. Чудові події, які гармонійно доповнюють одна одну!
 
Цінний скарб долі – радість наповнювати душі молодих людей Високим Мистецтвом. Колектив гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ своєю працею примножує духовну скарбницю нації, забезпечуючи достойне місце Тернопільського національного економічного університету в українському культурному просторі.
 
Щоденна копітка діяльність вимагає від Вас повної відданості справі та наполегливості. Ви заслужили велику повагу від людей, даруючи їм не тільки свою майстерність, а й тепло душі.
 
Мова є невід’ємною частиною культури держави. Мова – душа і гордість народу! Прагнення ділитися знаннями, мудрістю, плекати культуру і духовність студентства заслуговує на шану та вдячність. Професіоналізм професорсько-викладацького колективу кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства й уважне ставлення до своїх вихованців – безцінні. Саме від Вашої педагогічної майстерності залежить професійне становлення і життєва позиція наших студентів.
 
У складних умовах сьогодення виконання  професійного обов’язку є непростим. Однак невимовно тішить те, що Ви продовжуєте невпинно сіяти зерна грамотності, особливостей української писемності на університетській ниві науки й не відступаєте від свого покликання.
 
Віншуючи колективи ТНЕУ з професійними святами, бажаю Вам міцного здоров'я, життєвої сили, особистого щастя і родинного тепла. Хай Вас ніколи не залишають рішучість і оптимізм, завзяття і удача, а професійний досвід, глибоке розуміння своєї справи будуть завжди поруч в усіх починаннях!
 
Зі святковою шанобливістю
ректор ТНЕУ                                                                                 А. І. Крисоватий