» » Відзначення Тижня фінансової грамотності з школярами початкової школи

Відзначення Тижня фінансової грамотності з школярами початкової школи

Дата: 13-11-2017, 12:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У п’ятницю, 10 листопада, викладачі і студенти наукового гуртка кафедри фінансів ім. С. І. Юрія «Фінансова просвіта» організували уроки з фінансової грамотності в Тернопільській спеціалізованій загальноосвітній школі І-го ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки.

Щорічна співпраця з цією школою є надзвичайно плідною і позитивною. Торік школярі відвідали Музей історії ТНЕУ, побували в аудиторіях університету і навіть завітали в кабінет декана факультету фінансів Андрія Ярославовича Кізими. Ця зустріч залишила в пам’яті незабутні враження і надію на подальші взаємовідносини. Тому цього року школярі з нетерпінням чекали Тижня фінансової грамотності, щоб знову побачитися з викладачами і студентами Тернопільського національного економічного університету.

Під час зустрічі студентки 3-курсу факультету фінансів Крамар Наталя, Дубчак Інна, Медвідь Ірина і Плонська Юлія, як справжні вчителі, провели для школярів уроки про те як слід грамотно заощаджувати особисті кошти, які права мають споживачі і як стати успішним і багатим. Дівчата не очікували такої кількості запитань, котру поставили їм маленькі економісти, які, незважаючи на свій вік, виявилися компетентними з багатьох проблем. Тому дискусія була жвавою і веселою.

Отож Тиждень фінансової грамотності 2017 підійшов до свого завершення. Бажаємо всім бути фінансово грамотними і успішними!