» » Конкурс з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном

Конкурс з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном

Дата: 3-04-2012, 11:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

МОНмолодьспорт оголошує конкурс з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2012 році.

 

Для цих цілей Державним бюджетом України на 2012 рік передбачено фінансування обсягом 44,1 млн. грн., що дозволяє направити на навчання або стажування біля 300 осіб (100 студентів, 100 аспірантів, 100 науково-педагогічних працівників).

 

До вашої уваги наводимо:

 

•Наказ від 20.03.2012 № 313, яким оголошено конкурсу з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном у 2012 році, а також затверджено склад конкурсної комісії і примірні форми документів, які подаються претендентами для участі у конкурсі;

•Наказ від 20.03.2012 № 314, яким затверджено перелік провідних вищих навчальних закладів та наукових установ за кордоном для навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у 2012 році.

•Положення ТНЕУ «Про порядок відбору на навчання студентів та стажування аспірантів, наукових і науково-педагогічних працівників Тернопільського національного економічного університету у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном».

 

 

Завідувачам кафедр до 10 квітня 2012 року необхідно подати у встановленому порядку проректору з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) Б. Л. Луціву документи осіб, які претендують на проходження навчання та стажування.



nakaz-monmsu-313.doc
Завантажити Переглянути онлайн


nakaz-monmsu-314.doc
Завантажити Переглянути онлайн


polozhennya-tneu-pro-vdbr-na-navchannya-za-kordonom.doc
Завантажити Переглянути онлайн