» » Команда ТНЕУ – учасник XVI Всеукраїнських судових дебатів

Команда ТНЕУ – учасник XVI Всеукраїнських судових дебатів

Дата: 14-11-2017, 11:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 11-12 листопада 2017 р. у Львові (на базі юридичного  факультету Львівського національного університету ім. І. Франка)  відбулися XVI Всеукраїнські судові дебати з цивільного права, цивільного процесу ім. акад. С. Дністрянського.
                                
Це  перша участь у заході такого формату команди «Jus cogens» у складі студентів 2-х спеціальностей: Міжнародне право (Юлія Грибовська) та Право (Богдан Вишневський) та тренера команди – Уляни Коруц, які представляли юридичний факультет ТНЕУ.
 
Пишаємося, що 11 листопада, представивши позицію Відповідача, за результатами оцінювання високоавторитетних, кваліфікованих колегій суддів команда ТНЕУ пройшла у фінал, а 12 листопада, представляючи позиції Позивача зустрілися з опонентами визнаних провідних юридичних факультетів внз України й здобула третє призове місце.
 
Участь команди, як і її результат знакові тим, що у колегії суддів окрім юристів-практиків провідних юридичних компаній, справедливих суддів, випала честь оцінки та комунікації з Головуючим у колегії, а з 11 листопада 2017 р. суддею Верховного Суду України – Дмитром Гудимою.
 
Команда ТНЕУ вдячна за високу оцінку, визнання та відзнаки.
Per aspera ad astra! Вклад кожного  формує результат!