Шановні колеги!

Дата: 3-04-2012, 11:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Зверніть увагу на інформацію про Літню Школу 2012 при Таллінському університеті. Цього року програма передбачає 24 курси для міжнародних студентів. Студенти матимуть можливість вдосконалити набуті знання з певної сфери чи вибрати для вивчення зовсім нову галузь знань.

У 2012 році перші курси стартують 16 липня. Всі курси повинні завершитися до 3 серпня. Мова курсів – англійська, у деяких випадках – російська. Вперше в 2012 році Літня Школа при Таллінському університеті організовується при підтримці інших чотирьох університетів Талліна: Естонської Академії Мистецтв, Естонської Бізнес Школи,  Естонського Університету Підприємництва та Прикладних Наук та Таллінського Технологічного Університету. Традиційно курси супроводжуються культурною програмою.

Після закінчення курсів студенти мають можливість взяти участь у спеціально організованій подорожі до Росії (Москва, Санкт-Петербург) та на прекрасний естонський острів Хіюмаа. 

Літня Школа при Таллінському університеті – це місце зустрічі для людей з різних країн. 

Основні викладачі Школи – науковці з Університетів Вестмінстеру, Ессекса, Клемстона, Південно-Західного Університету

Студенти отримують можливість вдосконалити мовні навики, познайомитися з новими людьми, відвідати цікаві місця, відчути дух Талліна. 

Більше інформації на сайті summerschool.tlu.ee.