» » Юридичний факультет ТНЕУ запрошує до участі у ІІ відкритому Західноукраїнському інтелектуальному турнірі «NATUS VINCERE» на кубок ректора!

Юридичний факультет ТНЕУ запрошує до участі у ІІ відкритому Західноукраїнському інтелектуальному турнірі «NATUS VINCERE» на кубок ректора!

Дата: 24-11-2017, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Якщо ти кмітливий, розумний, креативний, у майбутньому хочеш стати відмінним фахівцем, досягнути вершин у галузі права, міжнародного права та дипломатії, психології чи історії, збирай свою команду і поспішайте разом спробувати свої сили у ІІ відкритому Західноукраїнському інтелектуальному турнірі «NATUS VINCERE»!
 
Для проходження першого етапу команди, які виявили бажання взяти участь у Турнірі, повинні надіслати до 10.12.2017 р. на електронну адресу організаційного комітету (turnir.nv@gmail.com) творчу презентацію на одну із запропонованих тем. Другий та третій етапи будуть проводитися 21-22.03.2018 р. на базі юридичного факультету ТНЕУ.
 
Метою Турніру є створення умов для реалізації та розвитку творчих здібностей учасників, формування у них інтересу до правознавства, міжнародного права, історії, рідної мови, соціальної роботи, психології, залучення учнів і студентів до наукової діяльності, виховання почуття причетності до процесу творення України як правової, соціальної держави з національно свідомими громадянами.
 
На вас чекає шквал неймовірних емоцій, безліч цікавих завдань, творчих конкурсів та суперпризів! Переможці отримають цінні нагороди: кубки, поїздки за кордон, оргтехніку, грошові премії.
 
Не проґавте можливість стати частинкою квінтесенції молодої інтелектуальної еліти України!
 
З повагою оргкомітет


Додаток А
Завантажити Переглянути онлайн



Додаток Б
Завантажити Переглянути онлайн



Заявка на участь
Завантажити Переглянути онлайн



Положення
Завантажити Переглянути онлайн