» » Студенти побували на екскурсії в музеї анатомії людини

Студенти побували на екскурсії в музеї анатомії людини

Дата: 4-04-2012, 09:53 | Автор: Богдан Архитко, УНФЕМ, учасник студентського прес-клубу «Акценти»

Музей. Здавалось, немає нічого незвичного у цьому слові. Люди приходять до нього з різних причин: оглянути експонати, дізнатись щось нове, побачити щось незвичне або просто провести час із друзями. 

Ось і нам випала нагода піти з одногрупниками до музею. Здавалось, усе мало пройти просто чудово, до того часу, доки нам не сказали, який саме музей маємо відвідати. Я був би радий побувати у музеї історії або музеї давньої і сучасної зброї, але нам запропонували інший музей — анатомії людини.

Увесь тиждень чекав, щоб побачити, які саме експонати знаходяться у такому незвичному, на перший погляд, музеї. Наприкінці тижня ми, нарешті, побачили експонати.

Дякуємо екскурсоводу, викладачу Тернопільського державного медичного університету ім. І. Горбачевського Михайлу Васильовичу Ющаку за цікаву розповідь про експозиційні матеріали. Було цікаво слухати, а від побаченого аж дух захоплювало. 

Напевно, у кожного була думка про те, що він зможе без жодних емоцій пройти через увесь музей анатомії людини, але й найтерплячіші виказували своє здивування від побаченого. Я ще раз переконався в тому, що вибрав правильну професію. 

Щиро дякуємо організаторам та Михайлу Васильовичу Ющаку за проведену екскурсію.