» » Ректор ТНЕУ привітав першокурсників факультету фінансів з перемогою у «Студентській лірі – 2017»

Ректор ТНЕУ привітав першокурсників факультету фінансів з перемогою у «Студентській лірі – 2017»

Дата: 23-11-2017, 16:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Робочий тиждень для факультетської родини фінансистів розпочався приємним сюрпризом – у гості завітав ректор ТНЕУ доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий.
                   
«Вітаю першокурсників факультету фінансів з перемогою у «Студентській лірі – 2017»! Вам притаманна особлива сила – юнацьке завзяття і безмежний ентузіазм. Пам’ятайте, що студентські роки – неповторна та відповідальна пора, коли навіть маленька перемога може стати запорукою життєвого успіху. Отож не витрачайте марно дорогоцінний час: займайтеся улюбленою справою, беріть участь у цікавих проектах, навчайтеся, збагачуйте людство своїми яскравими ідеями», – зазначив Андрій Ігорович.

Радості наймолодших фінансистів не було меж, адже ректор вручив перехідних кубок «Студентської ліри» та відзначив професійну роботу студентського активу в підготовці до феєричного свята молодості та краси.

Адміністрація факультету приготувала солодкий сюрприз – смачний торт для переможців конкурсу. Завершилася зустріч чаюванням, теплими розмовами про плани на майбутнє та сімейною атмосферою, яка завжди панує на факультеті фінансів.