» » Відбулися зйомки великодньої програми телевізійного фестивалю «Крок до мрії»

Відбулися зйомки великодньої програми телевізійного фестивалю «Крок до мрії»

Дата: 4-04-2012, 10:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Зйомки нової, сьомої, великодньої програми спільного творчого проекту ТНЕУ та ТТБ — телевізійного пісенного фестивалю «Крок до мрії» відбулися 2 квітня в актовій залі університету. 

Свято Христового воскресіння знову і знову сяє родинною любов’ю, збираючи усіх в отчі оселі до паски красної, що світить яскравим промінням золотого сонця. І лунає в блакитних небесах радість всесвітня, і кожна душа вірить у диво, вітає і славить Благословенний Великий День.

Святкові вітання розпочав гурт «Струни серця» ТНЕУ пісенною композицією «Весняна пісня». Духовну тематику продовжили своїм танцем «Дорога до храму душі» гості фестивалю «Крок до мрії» — учасниці студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о» ТНЕУ. Мистецькі вітання зі світлим святом Воскресіння Христового полинули й від учасниць ансамблю «Родзинки» народного театру пісні «Співаночка». У виконанні цього колективу прозвучала пісня «Писанка».

У весняні дні знову хочеться відчути повноту життя, усі щедроти української землі і, звичайно, дороге для кожного серця родинне тепло. Саме про почуття любові до своєї Батьківщини співали Таїсія Крохіна  («Я — доня України») та солістка народного театру пісні «Для тебе» Катерина Іванчук («Донька України»).

Все в житті починається з любові. У ній народжується краса, гармонія, лад, єдність. І щасливий той, хто спізнав у своєму житті силу цього дивного почуття. «Люблю цей світ» — пісню з такою назвою виконав зразковий родинний гурт «Великодні зернятка». А солістки народного театру пісні «Співаночка» центру творчості дітей та юнацтва Олена Попович та Каріна Стельмащук возвеличили Господа піснями «Тобі, Ісусе» та «Христове вітання».

На Великдень усі мають веселитися, тож своїм позитивним настроєм поділилася у «Заспіваночці» Оксана Корзун.  Про весну в Україні співали учасниці гурту «Краплинки» ТНЕУ, а молода тернопільська співачка Надія Гураль подарувала свою авторську пісню «На край світу».

Великодню програму телевізійного пісенного фестивалю «Крок до мрії» транслюватимуть на каналі ТТБ у суботу, 21 квітня о 21.00 год та в неділю, 22 квітня о 15.00 год.