» » Відбулося засідання круглого столу на тему: «Ефективність ринків: макро-, мікро- та інституціональний вимір»

Відбулося засідання круглого столу на тему: «Ефективність ринків: макро-, мікро- та інституціональний вимір»

Дата: 5-04-2012, 10:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У вівторок, 3 квітня 2012 року у залі засідань ректорату ТНЕУ  відбулося засідання круглого столу на тему: «Ефективність ринків: макро-, мікро- та інституціональний вимір», організоване кафедрою економічної теорії.  

Метою проведення круглого столу було обговорення актуальних проблем макро-, мікро- та інституціонального виміру ефективності функціонування ринків в контексті зміщення акцентів у їх вивченні з огляду на інформаційну революцію та поступ глобалізації.

З науковими повідомленнями та у дискусіях на засіданні «круглого столу» виступили: д.е.н., професор, завідувач кафедри економічної теорії В.В. Козюк, д.е.н., професор, завідувач кафедри міжнародної економіки Є.В. Савельєв, д.е.н., професор завідувач кафедри міжнародного менеджменту та маркетингу О.М. Сохацька, к. е. н., доцент кафедри міжнародної економіки Р.Є. Зварич, кандидати економічних наук, доценти кафедри економічної теорії Р.М. Березюк, Т.І. Вергелес, К.З. Возьний, О.В. Длугопольський, І.М. Карп, Л.А. Родіонова, М.І. Сарай, М.М. Фаріон, О.Я. Лотиш, В.М. Хопчан, О.П. Шиманська, В.І. Пиц, П.М. Сем’янчук, викладачі А.К. Пода, Г.Ф. Хартоняк, та аспіранти – Ю.П. Івашук, Г.З. Чекаловська, І.М.Чирак.