» » У ТНЕУ працював «Імітаційний банк»

У ТНЕУ працював «Імітаційний банк»

Дата: 30-11-2017, 14:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 листопада 2017 в рамках організації тренінгів з дисциплін студенти групи ЕЕП-21 разом із викладачем к.е.н., доцентом кафедри банківської справи Стечишин Тетяною Богданівною практикувалися у банківській справі. Метою такого тренінгу було продемонструвати те, що знання студентів, здобуті під час занять, є затребуваними у практичному аспекті.
 
Упродовж заняття відбулася ділова гра «Імітаційний банк», під час якої була змодельована ситуація практичної діяльності банку. Студенти спробували себе в ролі голови правління банку (Культенко Ярослав), провідних топ-менеджерів банку: голова КУАП – Ляхович Ілона, члени комітету – Торчинович Соломія та Волошин Ірина, а також працівниками фрон-офісу банківської установи: Підборочинська Надія, Обшарська Ірина та Гаврилюк Іванна. Інтригуючим моментом під час тренінгу була зустріч працівників банку із першими клієнтами, зокрема «невдоволеною пенсіонеркою» – Мамчур Дарією, надзвичайно обізнаним користувачем банківських послуг – Мугиром Олексієм та необізнаною студенткою Капітулою Тетяною.
 
Заняття відбулося у невимушеній атмосфері, студенти мали нагоду відчути всі труднощі у роботі як банківського працівника, так і клієнта банку, що додало їм впевненості та мотивації у майбутньому навчанні. Студенти здобули практичні навики, вміння працювати з банківською документацією, приймати рішення, а також набули навичок ділового спілкування.