» » Тренінг з дисципліни «Корпоративна культура» для майбутніх менеджерів культурної діяльності та документознаців

Тренінг з дисципліни «Корпоративна культура» для майбутніх менеджерів культурної діяльності та документознаців

Дата: 1-12-2017, 12:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 30 листопада студенти 2-го курсу спеціальностей «Менеджмент соціокультурної діяльності» й «Документознавство та інформаційна діяльність» взяли участь у тренінгу з дисципліни «Корпоративна культура». За сприяння керівника курсу кандидата історичних наук, доцента Надії Іванівни Білик захід відбувся у бібліотеці-музеї «Літературне Тернопілля» (бібліотеці № 2 для дітей м. Тернополя).
                                                       
Провідний бібліотекар установи пані Оксана Лехіцька презентувала унікальний авторський проект – арт-бук «Андрей Шептицький Митрополит Галицький». З її розповіді другокурсники довідалися про маловідомі сторінки життя та діяльності Митрополита Української Греко-Католицької Церкви. Студенти були щиро захоплені правдивою та змістовною розповіддю про подвижництво глави УГКЦ, про його душпастирську місію на благо українського народу.
 
Під час тренінгу майбутні менеджери культурної діяльності та документознавці навчилися не лише добирати інформацію для створення арт-буку, а й репрезентувати культурно-мистецький і просвітницький проект для широкого загалу.
 
Пізнавальна презентація арт-буку запам’яталася гостинністю працівників культурної установи м. Тернополя.