» » Навчальна екскурсія студентів факультету аграрної економіки та менеджменту в Агрохолдинг «Мрія»

Навчальна екскурсія студентів факультету аграрної економіки та менеджменту в Агрохолдинг «Мрія»

Дата: 6-12-2017, 17:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ здійснили навчальну екскурсію в головний офіс Агрохолдингу «Мрія» у місті Тернопіль. Супроводжувала студентів ФАЕМ кандидат економічних наук, доцент Олена Олексіївна Гуменюк.
 
Зустрічали гостей Василь Мартюк – директор благодійного фонду Агрохолдингу «Мрія» й Андрій Чепіга – начальник управління IT Агрохолдингу «Мрія».
 
Василь Мартюк привітав студентів і наголосив, що професії, тісно пов’язані з аграрним напрямом, стають дедалі популярнішими і престижнішими, а головне – високооплачуванішими із кожним роком. Разом з тим в аграрній галузі України все ще спостерігається величезний дефіцит кваліфікованих кадрів. «Тому, якщо Ви зважилися йти в аграрний бізнес, то знайте, що роботу знайти буде зовсім нескладно», – зазначив Василь Мартюк. Провідний український Агрохолдинг «Мрія», який постійно запрошує на роботу кваліфіковану молодь, та факультет аграрної економіки і менеджменту Тернопільського національного економічного університету, де навчають тонкощам аграрної науки й дають можливість стати справжнім фахівцем і побачити світ давно й ефективно співпрацюють.
 
Андрій Чепіга прочитав навчальну лекцію і ознайомив присутніх з ІТ технологіями в аграрному бізнесі Агрохолдингу «Мрія».
 
Жваву дискусію викликали запитання стосовно подальшого розвитку ІТ технологій та їх ролі в умовах сьогодення. Обговорено перспективні напрями досліджень в цій сфері. Студенти ФАЕМ приємно вразили у процесі жвавої дискусії обізнаністю теми, ерудованістю і допитливістю.
 
Учасники заходу обговорили можливість залучення студентів і науковців факультету аграрної економіки та менеджменту до участі у спільних виробничих і наукових проектах, що дасть можливість ознайомитися із діяльністю Агрохолдингу «Мрія» та в подальшому використовувати знання, отримані під час навчання у Тернопільському національному економічному університеті, у практичній діяльності.
 
Студенти ФАЕМ висловлюють щиру подяку працівникам Агрохолдингу «Мрія» за цікаву екскурсію та незабутні враження!