» » Диспут на тему: «Бухгалтер – можливості успішного працевлаштування»

Диспут на тему: «Бухгалтер – можливості успішного працевлаштування»

Дата: 7-12-2017, 09:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П’ятого грудня 2017 року на базі Центру практичної бухгалтерії, що функціонує при факультеті обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету відбувся диспут на тему: «Бухгалтер – можливості успішного працевлаштування».
 
Засідання Центру здійснилося за участі фахівців Тернопільського обласного центру зайнятості та студентів старших курсів факультету обліку і аудиту. Представники центру зайнятості Смик Л. Я. та Гороховська О. Д. ознайомили присутніх із можливостями працевлаштування за обраною професією, технікою пошуку роботи, особливостями складання резюме та проходження співбесіди з роботодавцем.
 
При спілкуванні зі студентами, фахівці центру зайнятості основну увагу акцентували на головних аспектах і проблемах, що виникають при працевлаштуванні спеціалістів у сфері бухгалтерського обліку. Гороховська О. Д. відзначила, що на сьогодні професія бухгалтера входить до списку найбільш затребуваних на ринку праці, оскільки вона пов’язана із стабільним заробітком, наявними вільними вакансіями, владою та можливостями працювати на себе. В свою чергу, Смик Л. Я. зауважила, що при працевлаштуванні за даною спеціальністю особливо важливим є представлення своїх професійних та особистих якостей. Лектори описали шляхи і можливості такого представлення, зокрема,  правила складання резюме, прийоми ділового спілкування, методи ефективної самопрезентації під час співбесіди. Особливе зацікавлення студентів викликали новітні способи презентації, шляхом запису відео-резюме.
 
Диспут пройшов у дружній атмосфері та невимушеній обстановці. Кожен мав можливість поспілкуватися з фахівцями Тернопільського обласного центру зайнятості та отримати відповіді на важливі для нього питання.
 
Модератором зустрічі виступила координатор Центру Назарова І. Я.