» » Тиждень права у діяльності кафедри теорії та історії держави і права ЮФ ТНЕУ

Тиждень права у діяльності кафедри теорії та історії держави і права ЮФ ТНЕУ

Дата: 8-12-2017, 11:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З нагоди Всеукраїнського тижня права 4-6 грудня 2017 року колектив кафедри теорії та історії держави і права ТНЕУ організував серію заходів, зокрема, зустрілися та спілкувалися зі студентами юридичного факультету юристи-практики: адвокат, заступник голови Ради адвокатів Тернопільської області Дацюк Юрій Богданович; слідчий суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області Позняк Василь Михайлович; представник органів юстиції – випускниця ЮФ, а сьогодні – начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Тернопільській області Музика Марія Степанівна.
 
Колектив кафедри разом із студентами щиро дякують гостям за цікавий і змістовний діалог, щиру відкритість та вміння створити дружелюбну атмосферу й сподіваються на подальшу співпрацю, поглиблення зв’язків між представниками теорії та практики юриспруденції.
                                      
Також у рамках Тижня права студенти юридичного факультету під керівництвом к.ю.н., доцента кафедри теорії та історії держави і права Баран Анжеліки Володимирівни прочитали лекції для учнів Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 3. Четвертого грудня для учнів 6 класу студенти організували презентацію «Юридичні професії», загалом поговорили про важливе значення юридичної обізнаності кожного громадянина, а також про особливості різних видів юридичної діяльності.
 
П’ятого грудня відбулася зустріч студентів з учнями 4 класу, під час якої у доброзичливій атмосфері присутні поспілкувалися про права та обов'язки дитини. Школярі були дуже активними, допитливими та уважними.
 
Кафедра ТІДП щиро вдячна креативним та діяльним студентам гр. ПР-13, які не тільки проявили ініціативу, але й допомогли її реалізувати: Роговській Анастасії, Бурмай Тетяні, Котовичу Ярославу, Голові Віталію, Дзюбі Сергію, Городній Софії.