День відкритих дверей

Дата: 10-12-2017, 13:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Сьогодні на часі питання здобуття якісної освіти та отримання високооплачуваної роботи. Відійшли в минуле роки, коли наявність диплому була потрібна лише для престижу. Диплом у ХХІ столітті – це документ, що засвідчує, що у тебе був шанс чогось навчитися, і як ти ним скористаєшся залежить лише від тебе одного, від твоєї працелюбності, бажання пізнати щось нове, вміння не змарнувати дорогоцінного часу й використати  досвід інших на свою користь.
10 грудня 2017 року у Тернопільському національному економічному університеті відбувся День відкритих дверей. Юнаки та дівчата прийшли поспілкуватися з адміністрацією, деканами, директорами інститутів, студентами, випускниками, роботодавцями, щоб обрати фах та визначитися  у який заклад вищої освіти вступати.
Саме Тернопільський національний економічний університет є тим освітнім центром, де кожна молода людина набуває  знань і умінь, зростає особистісно, шукає себе у різних сферах – науковій діяльності, спорті, мистецтві, сфері студентського самоврядування.
До присутніх звернувся ректор, доктор економічних наук, професор А. І. Крисоватий: "Ви повинні обрати той університет, який допоможе вам, молоді люди, йти впевнено, цілеспрямовано життєвими стежинами й писати свою історію успіху, сходити на свою вершину. ТНЕУ – це міцна згуртована команда, яка поєднує у собі студентський запал і мудрість наставників, якісне навчання і цікаве дозвілля, престижну освіту в Україні і широкі можливості навчання закордоном, працевлаштування в українських і зарубіжних компаніях та набуття практичних навиків під час стажування, сучасна матеріально-технічна база”.
 
Шановні випускники! Перед Вами відкривається дуже широкий спектр напрямів підготовки і спеціальностей – економіка, фінанси, банківська справа, облік і аудит, міжнародні економічні відносини, юридичні науки, комп’ютерні інформаційні технології, економічна безпека, сфера документознавства та інформаційної діяльності, соціологія та психологія. Бажаємо Вам зробити правильний вибір!