» » Передсвятковий тренінг студентського гуртка «Фінансова просвіта»

Передсвятковий тренінг студентського гуртка «Фінансова просвіта»

Дата: 11-12-2017, 12:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж навчального семестру у тренінг-центрі «Фінансова просвіта» щопонеділка відбувалися тренінги, презентації, цікаві зустрічі студентського наукового гуртка кафедри фінансів ім. С. І. Юрія «Фінансова просвіта / Financial education».
                         
За цей час студентами було презентовано 20 тем з  фінансової грамотності. Найкращими були визнані і відзначені роботи «Споживач завжди правий», «Біткоін: фінансова піраміда чи валюта майбутнього?» і «Як заощадити на комунальних послугах: що про це варто знати».       
 
Однак останнє передсвяткове засідання гуртка було особливим, оскільки спікерами тренінгу були доцент, к.е.н. Наталія Карпишин, доцент, к.е.н. Володимир Горин і студент 4-го курсу  ФКІТ  Юрій Семененко. Методичний тренінг від тренерів на тему: «Рецепти успішного тренінгу» навчав як обрати тему для успішного тренінгу, як не боятися публічного виступу, як технічно покращити свою презентацію і вміло використовувати прийоми роботи з аудиторією.
 
Завершилася зустріч веселою передноворічною вечіркою з іграми і конкурсами, де всі могли проявити свою кмітливість і креатив.
 
Студенти і викладачі «Фінансової просвіти» вітають усіх в прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим!
 
Фінансовій грамотності навчайтесь,
Успішно керуйте грішми!  
Фінансовій грамотності навчайте,
Діліться знаннями з людьми!    
 
До зустрічі в Новому 2018 році! 
Будьте успішними і фінансово грамотними.