«Менеджмент і сьогодення»

Дата: 11-12-2017, 15:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Чортківському навчально-науковому інституті підприємництва і бізнесу ТНЕУ відбулося чергове засідання наукового товариства на тему: «Менеджмент і сьогодення».

Метою заходу стало вивчення досвіду ефективного менеджменту в різних галузях та обговорення актуальних питань реалізації управлінських проектів, застосування методів інноваційного менеджменту, прийняття управлінських рішень, використання теорії та практики управління всесвітньо відомих успішних компаній.
 
Студенти приємно вразили креативністю та актуальністю своїх презентацій:

1. Особливості японської системи менеджменту (підготувала Вовчко Галина);
2. Дао Toyota: 14 принципів менеджменту провідної компанії світу (підготувала Кулик Іванна);
3. Тайм-менеджмент (підготувала Гаврилюк Тетяна);
4. 8 фраз які працівники хочуть чути від свого боса (підготував Пиріжок Володимир);
5. Рекрутинг. Що це таке? (підготував Галушка Тарас).

Робота засідання проходила у форматі діалогу молодих науковців, викладачів та гостей заходу, серед яких: директор ЦНАП Шимків А.В., адміністратор ЦНАП Гладчук О.О., головний економіст відділення ПАТ «Райфайзенд банк Аваль» Закревська Н.Б., приватний підприємець Махомет Л.О., директор ЧКЕП ТНЕУ, к.е.н., Жовковська Т.Т. та менеджер зі збуту «Радехів-цукор» Уличний В.І.

У ході обговорення виникали запитання стосовно застосування методики кластерного менеджменту вітчизняними компаніями та установами, особливостей управління в органах місцевого самоврядування, якості достойного керівника.
 
Після завершення дискусій, слова вдячності організаторам заходу, гостям та молодим науковцям-студентам висловила директор ЧННІПБ ТНЕУ, к.е.н., доцент Кульчицька Надія Євстахівна, яка відзначила важливість проблематики даного засідання, адже невдовзі кожен зі студентів стане частиною робочого колективу або його керівником, а побудова «здорової» атмосфери в колективі – це запорука успіху діяльності компанії будь-якої сфери.

Професорсько-викладацький колектив та студенти ЧННІПБ бажають усім кар'єрного успіху, реалізації планів, професійного визнання та відчуття комфорту і радості в колективі.