» » Колектив ФОА завітав до Тернопільського обласного спеціалізованого комунального дитячого будинку «Малятко» та «Карітас»

Колектив ФОА завітав до Тернопільського обласного спеціалізованого комунального дитячого будинку «Малятко» та «Карітас»

Дата: 14-12-2017, 10:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 грудня 2017 р. з ініціативи декана ФОА Панасюк В. М. викладачі кафедри аудиту, ревізії та аналізу Саченко С. І., Бречко О. В. та Литвин З. Б., а також студенти групи ОКР–41 Чижевська Ірина, Попко Назар, Сенів Юрій, Біляк Анна відвідали тернопільський обласний спеціалізований комунальний дитячий будинок «Малятко» та «Карітас».
                                         
До збору коштів для закупівлі тернопільському обласному спеціалізованому комунальному дитячому будинку «Малятко» 32 комплектів столового посуду, дитячих пляшечок, памперсів, розмальовок, книжечок, олівців, фломастерів, солодощів, долучилися викладацький колектив кафедри аудиту, ревізії та аналізу, студенти групи ОКР–41, студенти групи ОЕЕ–11,студент групи ОЕЕм–21 Дацюк Руслан привіз фрукти, які молодь передала у тернопільський обласний спеціалізований комунальний дитячий будинок «Малятко» та «Карітас». Викладачі кафедри обліку в державному секторі економіки та сфери послуг Хорунжак Н. М. та Жукевич С. М. принесли канцтовари та дитячі іграшки, а студентка групи ОКР–41 Чижевська Іра принесла одяг, які передано в «Карітас».
 
Колектив ФОА також висловлює щиру подяку працівниці Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ за речі, які передано у «Карітас».
 
Дуже шкода, що викладачі і студенти не змогли зустрітися з дітками, адже до 22 грудня в «Малятку» карантин. Усі подарунки передано керівництву закладу. Дуже приємно колективу ФОА було спілкуватися з керівником Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини Кубей Інгою Володимирівною та іншими працівниками «Малятка». Гостям показали кімнату відпочинку, організували невеличку екскурсію закладом, а також запросили викладачів та студентів відвідувати діток.
 
Після повернення на факультет, студентами групи ОЕЕм-11 й ОЕЕм-12 зібрано ще кошти (316 грн, які будуть спрямовані на необхідні речі для інших потреб). У майбутньому колектив ФОА планує відвідати Петриківський обласний геріатричний пансіонат і запрошує усіх долучитися до доброчинної справи, адже робити добро так просто і приємно!