» » Відбулася конференція трудового колективу ТНЕУ

Відбулася конференція трудового колективу ТНЕУ

Дата: 15-12-2017, 18:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 грудня 2017 року в актовій залі Тернопільського національного економічного університету відбулася конференція трудового колективу закладу вищої освіти. Розпочали захід з обрання президії та робочих органів, зокрема мандатної, лічильної комісій і секретаріату. Голова Професійної спілки працівників ТНЕУ Руслан Феоктистович Бруханський, який головував під час конференції, ознайомив присутніх із порядком денним.
 
Одне з питань конференції – звіт ректора Тернопільського національного економічного університету про роботу з 17.12.2016 р. по 15.12.2017 р. 

Виступаючи, ректор, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий детально проаналізував досягнення університету в науковій, навчальній, міжнародній, виховній, видавничій і фінансово-господарській діяльності. Зокрема йшлося про успіхи студентів і науково-педагогічних працівників, їхню участь у програмах обміну, наукових конкурсах, олімпіадах, культурних заходах. Ректор акцентував  увагу на активізації міжнародної діяльності  університету, а також на мобільності викладачів і студентів та їхній участі у міжнародних освітніх проектах і програмах. Андрій Ігорович проаналізував результати вступної кампанії та охарактеризував процес впровадження новітніх інформаційних технологій у роботу закладу вищої освіти.
 
В обговоренні Звіту ректора взяли участь директор Бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ Казимир Зіновійович Возьний, декан факультету обліку і аудиту Валентина Миколаївна Панасюк, завідувач кафедри менеджменту та публічного управління Михайло Михайлович Шкільняк, голова Університетської ради студентів Діана Володимирівна Яхван, перший проректор Микола Іванович Шинкарик, проректор з науково-педагогічної роботи Василь Ярославович Брич.
 
Делегати конференції трудового колективу ТНЕУ прийняли постанову – Звіт ректора схвалити, а роботу оцінити задовільно.