У ТНЕУ – екологічна декада

Дата: 9-04-2012, 11:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З метою формування екологічної культури, виховання шанобливого ставлення молоді до природи, організації активного дозвілля, вдосконалення екологічної свідомості та діяльності студентів з 4 по 13 квітня в ТНЕУ проходить екологічна декада. Її організатором є відділ гуманітарної освіти та виховання. 

В рамках екологічної декади відбудеться ряд заходів. Зокрема, 5 квітня студенти-волонтери юридичного факультету, факультету міжнародного бізнесу та менеджменту та факультету фінансів саджатимуть дерева у Петриківському лісі.

10-11 квітня о 15.00 год в актовій залі ТНЕУ студенти усіх факультетів переглянуть фільм «Як створила нас земля», а 12 квітня о тій же порі — фільм «Велика таємниця Води».

12 квітня о 14 год 20 хв у методичному кабінеті відділу гуманітарної освіти та виховання пройде зустріч учасників клубу цікавих зустрічей «Позитив» з головою громадської організації «За чисте місто» Антоном Рекушем.

Детальнішу інформацію про час та місце проведення заходів можна дізнатись у відділі гуманітарної освіти та виховання за телефоном: 47-58-59 (внутрішній телефон 11-118).