» » Тренінг для студентів спеціальності «Економіка підприємства»

Тренінг для студентів спеціальності «Економіка підприємства»

Дата: 22-12-2017, 16:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках проведення тренінгів зі спеціальності «Економіка підприємства» 20 грудня студенти групи ЕПП-41 разом із доцентом кафедри економіки підприємств і корпорацій Костецькою Наталією Іванівною працювали над розробленням бізнес-проектів. Метою заняття було закріплення теоретичного матеріалу, обмін інформацією, набуття навичок роботи в групі та презентації отриманих результатів.
 
Під час тренінгу студенти розмірковували і визначали, які сфери бізнесу є найбільш перспективними для розвитку в нашому регіоні на даний час. У ході групової дискусії обговорювали оригінальність бізнес-ідей, обґрунтовували їхню актуальність і доцільність, формулювали місію та принципи діяльності новостворюваного підприємства. Учасники малих груп визначали послідовність дій щодо започаткування підприємства, намагалися виявити переваги і недоліки його подальшої виробничо-господарської діяльності.
 
Тренінг проходив у невимушеній і творчій атмосфері. Студенти вчилися працювати у команді та досягати компромісу в ділових взаємовідносинах, набули навичок прийняття обґрунтованих колективних рішень.