» » Інноваційний прорив в освітніх технологіях

Інноваційний прорив в освітніх технологіях

Дата: 22-12-2017, 16:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 грудня 2017 р. у залі засідань вченої ради ТНЕУ відбувся науковий семінар «Партиципаторний бюджет: сучасні тенденції проектування» з онлайн-участю Олени Михайленко – дослідника університету Онтаріо Інституту Технологій (Канада), співзасновника консалтингової компанії Collaboritsi Consulting, що проводить дослідження з крос-культурних комунікацій і постіндустріального навчання.
 
Захід відбувся у рамках діяльності Міжнародного центру культури та розвитку Навчально-наукового інституту освітніх інноваційних технологій та реалізації програми «Постіндустріальне навчання: моделі і практики». Організаторами заходу виступили Директор ННІІОТ професор Оксана Десятнюк, завідувач кафедри податків та фіскальної політики доцент Анатолій Луцик, доцент кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Світлана Савчук, доцент кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Антоніна Дем’янюк, яка виступила модератором зустрічі.
 
Під час роботи учасників семінару студентами факультету фінансів Світланою Савіцькою та Олесею Яровою було представлено результати дослідження у вигляді проекту розвитку Підгаєцького району. Проект містив обґрунтування можливостей використання альтернативних відновлювальних джерел енергії на території м. Підгайці та створення молодіжного центру для організації дозвілля молоді з перспективою туристичного та соціально-економічного розвитку Підгаєцького району.
 
Активними учасниками дискусії були декан факультету фінансів Андрій Кізима, заступник декану факультету фінансів Тарас Маршалок та доценти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія – Зоряна Лободіна і Наталія Коломийчук.
 
У процесі дискусії Олена Михайленко відзначила обґрунтованість позиції студентів, що підготували даний проект та висловила пропозиції щодо реалізації зазначених ідей. Директор ННІІОТ Оксана Десятнюк наголосила на важливості реалізації інноваційних проектів та запропонувала напрями їх здійснення безпосередньо у Підгаєцькому районі. Анатолій Луцик акцентував увагу на практичній цінності створення молодіжного центру в м. Підгайці, що загалом, може здійснити суттєвий вплив на культурний та соціально-економічний розвиток району. Андрій Кізима відзначив важливість наявності креативних ідей серед сучасної молоді. Тарас Маршалок акцентував увагу на необхідності й перспективах створення молодіжного інноваційного центру в ТНЕУ.
 
Організатори заходу висловлюють особливу подяку ректору ТНЕУ, професору Андрію Крисоватому за сприяння у популяризації інноваційних ідей серед студентів та викладачів ТНЕУ та допомогу у проведенні даного семінару.