» » Вітання з Днем народження ректору ТНЕУ Андрію Ігоровичу Крисоватому

Вітання з Днем народження ректору ТНЕУ Андрію Ігоровичу Крисоватому

Дата: 23-12-2017, 11:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив, працівники і студенти Тернопільського національного економічного університету висловлюють найщиріші слова вітань ректору закладу вищої освіти, доктору економічних наук, професору Андрію Ігоровичу Крисоватому з нагоди Дня народження!
 
Шановний Андрію Ігоровичу! Бути керівником такого складного і потужного механізму як університет – це надзвичайно важка та відповідальна праця, яка вимагає високого професіоналізму, відданості обраній справі, сміливості й наполегливості. Це мистецтво, яке поєднує у собі розуміння усіх процесів, які відбуваються у державі, мудрість і послідовність у справі виховання молодого покоління, вміння ефективно комунікувати з колегами і партнерами. Це виважені рішення, добрі поради, взаємна підтримка і розуміння.
 
Своєю самовідданою і плідною працею Ви щоденно формуєте якісний імідж нашого закладу вищої освіти, робите вагомий внесок у розвиток освіти і науки краю, держави. Ваші життєва мудрість, справедливість і гострий розум стали запорукою поваги серед університетської спільноти. Не зважаючи на усі виклики сьогодення, Ви завжди перебуваєте на крок попереду, будуючи чітку стратегію поступу ТНЕУ.
 
Сьогодні бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпного джерела сили і натхнення, родинного затишку та благополуччя, миру й щедрої долі, нових досягнень, злетів і перемог. Нехай бурхливий вир життя не похитне Вашу впевненість, а Господнє благословення додає віри у власні кроки. Хай в серці завжди живе любов рідних і близьких Вам людей, яка допоможе далі йти по наміченому шляху, реалізовувати плани і втілювати мрії!
 
З Днем народження,
шановний ректоре
Тернопільського національного
економічного університету!