» » Благодійний проект «Кіно без меж»

Благодійний проект «Кіно без меж»

Дата: 28-12-2017, 09:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 грудня 2017 р. за підтримки ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Ігоровича Крисоватого відбувся унікальний для м. Тернополя благодійний проект «Кіно без меж», на якому були представлені фільми для незрячих людей з використанням технології тифлокоментарів «Я бачу» та «Доторкнись і побач».
                                    
На кінопоказі були присутні продюсер фільму та волонтер Вікторія Лучка і відомий український фехтувальник, науковець й один з розробників програмного забезпечення для тифлокоментарів Андрій Демчук, проректор з науково-педагогічної роботи Василь Ярославович Брич, начальник управління організації надання соціальних послуг Тернопільської облдержадміністрації Володимир Олексійович Росоловський, заступник начальника управління соціальної політики Тернопільської міської ради Надія Романівна Бабій, Голова правління УТОС в Тернопільській області Олег Павлович Войтович, викладачі та студенти факультету фінансів.
 
Дуже приємно, що саме студенти стати ініціаторами проекту, який ще в 2015 р. був високо оцінений на молодіжному конкурсі бізнес-проектів «Битва стартапів». З цього приводу висловлюємо подяку Іванні Крисько, Люді Грицишині, Соломії Табаці, Тарасу Майковичу, Зоряні Сівак, Христині Василевській та багатьом іншим студентам факультету фінансів.
 
Після завершення кінопоказу було обговорено питання створення фільмів з тифлокоментарями в Тернопільському національному економічному університеті. Вже сьогодні налагоджено контакти з зацікавленими особами, які готові підтримувати реалізацію благодійного проекту «Кіно без меж».