» » Стипендіальна програма ім. Лейна Кіркланда

Стипендіальна програма ім. Лейна Кіркланда

Дата: 26-01-2018, 17:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Польсько-Американський Фонд Свободи і Фонд Лідери Змін оголошують черговий відкритий конкурс для кандидатів з України, Білорусі, Росії, а також Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану і Киргизстану на отримання Стипендій ім. Лейна Кіркланда у 2018/2019 навчальному році. 
 
Програма адресована молодим лідерам, які здобули вищу освіту, та зацікавлені у розвитку демократії, економіки і громадянського суспільства у своїх країнах та в регіоні.
 
Реалізація Програми відбувається у рамках двосеместрового навчання у закладах вищої освіти одного з 5 академічних осередків Республіки Польща  (міста Варшава, Вроцлав, Познань, Люблін) та 2-4 тижневих професійних стажувань у державних або приватних установах і організаціях.
 
СПЕЦІАЛЬНОСТІ:
· економіка і менеджмент;
· адміністрація / менеджмент (бізнес, НУО, культура, охорона навколишнього середовища, охорона здоров’я, освіта);
· державне управління (органи державної влади і самоврядування);
· право;
· суспільні науки (соціальна психологія, соціологія);
· політологія і міжнародні відносини;
· політика розвитку та гуманітарна допомога.
Дипломна робота, яка буде писатися в рамках Стипендійної програми, повинна мати характер науковий або практичний характер.
 
ФІНАНСОВІ УМОВИ ПРОГРАМИ:
Стипендія: близько 1800 PLN на місяць (упродовж 9 місяців)
Додатково Адміністрація  Програми покриває такі витрати (до 4200/міс):
проживання в Польщі (упродовж 9 місяців ), страховий медичний поліс KL OC у приватній установі, квитки до і з Польщі ( згідно з встановленим лімітом), проїзний квиток в істах,візи, покупку навчальних матеріалів і посібників ( до квоти 2700), участь в орієнтаційно-вступній програмі та інтеграційно-тренінгових з’їздах стипендіатів, курс польської мови ( від жовтня до червня).
   
ВІДБІР КАНДИДАТІВ:
Відбір 45 найкращих кандидатів буде проводитися у три етапи:
I етап – оцінка анкет на відповідність обов’язковим вимогам;
II етап – детальна оцінка анкет кандидатів експертами з даних галузей по суті;
III етап – кваліфікаційна співбесіда (запланована в датах 30.03-30.04.2018).
Кандидати, відібрані до участі в III етапі, будуть повідомлені про це електронною поштою в кінці березня 2018 року. Інформація про остаточні результати конкурсу буде надіслано електронною поштою в червні 2018 року. Кандидати, які будуть за кваліфіковані умови підвищення рівня знання польської мови, матимуть можливість скласти іспит у польських дипломатичних установах закордоном наприкінці липня/початку серпня 2018 р.
 
НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:
1. Заповнений он-лайн формуляр заяви на участь в програмі:
· анкета персональних даних;
· проект перебування – обґрунтування намірів кандидата стосовно участі в Програмі Кіркланда, в т.ч. пропозиції щодо навчання у Польщі та плани на майбутнє (4000-6000 знаків з урахуванням пробілів).
2. Два рекомендаційних листи з переліком досягнень та кваліфікацій кандидата, а також описом перспектив його подальшого розвитку і роботи у сфері професійної або громадської діяльності (польською, російською або англійською мовою), надіслані електронною поштою.
3. Копія диплому про вищу освіту (при наявності – також диплому кандидата наук), надіслана електронною поштою.
 
ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВОК:
Детальний опис Програми та інструкцію щодо заповнення формуляра заяви можна отримати безпосередньо на сайті: www.kirkland.edu.pl або за допомогою листування електронною поштою з Програмою.
Аплікаційну форму необхідно заповнити он-лайн, отримати на сайті: www.kirkland.edu.pl або ж безпосередньо кореспондуючи з працівниками Програми.
 
Після заповнення аплікаційної форми  он-лайн необхідно роздрукувати видану системою сторінку з інформацією, яка підтверджує отримання заяви. Підписану сторінку з актуальною фотокарткою кандидата потрібно надіслати звичайною поштою на адресу Програми Кіркланда.
 
Рекомендаційні листи та копію диплому потрібно відсканувати і надіслати на електронну адресу: kirkland@kirkland.edu.pl.
 
ТЕРМІНИ ПОДАННЯ ЗАЯВОК:
Крайній термін подачі заяв -до: 1 березня 2018 р.
Аплікаційні форми, які надійдуть після закінчення вищевказаного терміну, розглядатися не будуть.
Додаткова інформація на сторінці
www.leadersofchange.pl