» » ТНЕУ ЗДОБУВ ГРАН-ПРІ У НОМІНАЦІЇ «МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО В ГАЛУЗІ ОСВІТИ І НАУКИ»

ТНЕУ ЗДОБУВ ГРАН-ПРІ У НОМІНАЦІЇ «МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО В ГАЛУЗІ ОСВІТИ І НАУКИ»

Дата: 13-04-2012, 11:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Нещодавно у Києві в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулась виставка «Освіта та кар’єра-2012». 

«Освіта та кар’єра» є найбільшою освітянською виставкою України за кількістю учасників, що представляють власні експозиції. Виставку щорічно відвідує 15-20 тисяч осіб, а саме абітурієнти з батьками, студенти та працівники освіти.

Цього року на виставці було сконцентровано інформацію, що стосується можливостей отримання професійної освіти як в Україні, так і за кордоном, були представлені різноманітні молодіжні програми, міжнародні гранти, можливості безкоштовного навчання за кордоном.

У виставці взяли  участь близько 200 учасників. Із них: 70 вищих навчальних закладів України (університети, академії, інститути); понад 50 закордонних вищих навчальних закладів (із Великобританії, Голландії, Туреччини, Польщі, Литви, Кіпру, Швейцарії, Греції, Німеччини, Фінляндії, Латвії, Росії, Франції, ОАЕ, Мальти, Чехії, Австрії, США, Естонії та Ізраїлю); міжнародні організації та освітні агенції; молодіжні видання; освітні Інтернет-проекти та 16 київських професійно-технічних навчальних закладів, коледжів та ліцеїв.

За період роботи виставки відбулися презентації, семінари, круглі столи. Основна тематика презентацій – можливості навчання за кордоном, переваги навчання в Україні, можливості отримання двох дипломів – державного та міжнародного зразків.

Організатори заходів – Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України.

Приємно відзначити, що після проведення виставки Тернопільський національний економічний університет було  нагороджено кубком та дипломом про здобуття Гран-прі у номінації «Міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки». 

Щиро вітаємо професорсько-викладацький колектив та студентство ТНЕУ з цим вагомим досягненням та бажаємо рідному вищому навчальному закладу процвітання та нових упевнених перемог!