» » Вітаємо магістрів Тернопільської бізнес-школи із завершенням навчання!

Вітаємо магістрів Тернопільської бізнес-школи із завершенням навчання!

Дата: 9-02-2018, 16:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося урочисте вручення дипломів першим випускникам магістерської програми «Бізнес-інновації» Тернопільської бізнес-школи ТНЕУ. Дійство відбулося у залі засідань Центру європейських та міжнародних студій закладу вищої освіти.
                                                                                        
Модератором заходу виступила координатор бізнес-школи Олена Володимирівна Гузар, яка розповіла присутнім про діяльність освітнього центру, а також подякувала адміністрації ТНЕУ й партнерам з Естонії за довіру і підтримку.
 
Зі словами вітань до випускників звернувся перший проректор ТНЕУ Микола Іванович Шинкарик: «Переконаний, що знання, які Ви, дорогі випускники, здобули у Тернопільській бізнес-школі стануть вагомим підґрунтям Вашої подальшої успішної діяльності. Пам’ятайте, що двері альма-матер завжди відкриті для Вас, а Ваші наставники зажди готові дати мудру пораду, допомогти вирішити проблеми, порадіти Вашим перемогам».
 
Щиро привітав юнаків і дівчат ректор Естонської бізнес-школи Арно Алман: «Магістерська програма, навчання за якою Ви завершили – «Бізнес-інновації», є надзвичайно актуальною в умовах сьогодення. Дуже важливо упроваджувати ці інновації у всі сфери діяльності, а особливо в освіту. Ви мали чудову нагоду здобути необхідні знання, обмінятися досвідом, набути нових навиків і розкрити себе. Бажаю Вам і надалі розвиватися, ніколи не зупинятися і впевнено досягати успіху. Саме Ви є підтвердженням того, що співпраця Естонської бізнес-школи і бізнес-школи ТНЕУ ефективна й дієва».
 
Привітати випускників також завітали заступник міського голови Леонід Олексійович Бицюра, проректор з науково-педагогічної роботи ТНЕУ (міжнародна діяльність) Григорій Леонардович Монастирський, доктор, професор Естонської бізнес-школи Олав Аарна та Март Кікас, доктор економічних наук, голова Правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолій Іванович Гулей, доктор історичних наук, професор Ярослав Йосипович Грицак, бізнес-партнери, які ділилися зі студентами практичним досвідом роботи упродовж навчання, професорсько-викладацький колектив, друзі, а також найдорожчі люди – батьки.
 
Хвилюючими та сердечними стали слова вдячності до викладачів, наставників, зарубіжних партнерів, колег, рідних, які виголосила Христина Циквас.
 
Отож щиро вітаємо випускників Тернопільської бізнес-школи – Тараса Білика, Ігоря Білокопитого, Олександра Вознюка, Богдана Кохана, Ольгу Сиротюк, Олександру Струмчинську, Христину Циквас, Олега Цьому, Анжеліку Шмилькову – із завершенням навчанням! Дорогі юнаки і дівчата, пам'ятайте, що все у Ваших руках, тому їх не можна опускати, слід просто періодично себе «перезавантажувати». Виробляйте у собі здатність у будь-яких труднощах бачити нові можливості і сприймати будь-яку проблему як задачу для розв’язання.
 
Бажаємо Вас впевнено долати перешкоди, підкоряючи незвідані  вершини! Нехай у Вашому серці завжди палає вогонь творчості, завзятості, надії та любові, а енергія й невичерпний потенціал слугує на благо рідного краю, держави!