» » У ТНЕУ підписано Меморандум про співпрацю з Естонською бізнес-школою

У ТНЕУ підписано Меморандум про співпрацю з Естонською бізнес-школою

Дата: 12-02-2018, 09:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Цього тижня у Тернопільському національному економічному університеті з робочим візитом перебували науковці Естонської бізнес-школи. Ректор ЕБШ, доктор, професор Арно Алман, доктор, професор Олав Аарна і Март Кікас взяли участь в урочистостях з нагоди першого випуску магістерської програми «Бізнес-інновації» Тернопільської бізнес-школи.
 
У рамках програми перебування естонської делегації у закладі вищої освіти відбулося підсипання Меморандуму про співпрацю між Тернопільським національним економічним університетом та Естонською бізнес-школою. Меморандум укладено з метою сприяння розвитку підприємницьких компетентностей студентів різних спеціальностей шляхом спільної діяльності в межах Центру розвитку підприємницьких компетентностей і бізнес-освіти, створеного в Тернопільській бізнес-школі у співпраці з Естонською бізнес-школою за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії. Партнери розвиватимуть співпрацю в контексті одного з завдань Центру – впроваджувати актуальні методи та форми викладання підприємництва та бізнесу в університетах України.
        
Партнери у своїй діяльності орієнтовані на реалізацію ключової мети проекту  – підготовки тренерів з розвитку підприємницької компетентності серед студентів, які пройшли навчання й отримали відповідний сертифікат, що підтверджує уміння поширювати набуті знання та досвід серед молоді, сприяти формуванню в них підприємницької компетентності.
 
Меморандум підписали ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий і ректор Естонської бізнес-школи Арно Алман.
 
Також під час перебування іноземних партнерів у ТНЕУ відбулося засідання вченої ради, рішенням якої доктору, професору Естонської бізнес-школи Олаву Аарні присвоєно почесне звання «Почесний професор університету» за вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки закладу вищої освіти, примноження інтелектуального потенціалу України, зміцнення авторитету Тернопільського національного економічного університету на міжнародній арені.