» » Відбудеться засідання Науково-технічної ради ТНЕУ

Відбудеться засідання Науково-технічної ради ТНЕУ

Дата: 28-02-2018, 09:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого березня  2018 року об 11.00 год. в залі засідань ректорату (корпус №1, третій поверх, ауд. 1303) відбудеться засідання Науково-технічної ради ТНЕУ.
 
Пропонуємо Вашій увазі порядок денний засідання:
 
1. Про висунення претендентів на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених (інформує: проректор з наукової роботи, професор Задорожний З.-М.В.).
2. Про атестацію наукової роботи стипендіатів Кабінету Міністрів України для молодих вчених (звітують: Маршалок Т. Я., доцент  кафедри податків і фіскальної політики; Рудан В. Я., старший викладач кафедри банківської справи; Щирба І. М., доцент кафедри аудиту, ревізії та аналізу).
3. Про результати захисту звіту про наукову та науково-технічну діяльність ТНЕУ за 2017 рік у МОН України (інформує: проректор з наукової роботи, професор Задорожний З.-М.В.).
4. Про формування Тематичного плану досліджень і розробок, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету  Міністерством освіти і науки України на 2018 рік (інформує: проректор з наукової роботи, професор Задорожний З.-М.В.).