» » Стажування викладачів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ в Університеті прикладних наук Inholland

Стажування викладачів ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ в Університеті прикладних наук Inholland

Дата: 6-03-2018, 09:38 | Автор:

З 16 по 26 лютого 2018 року доценти кафедри міжнародних економічних відносин Українсько-нідерландської факультет-програми ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ Мельник Юлія Віталіївна, Войтенко Олексій Миколайович та Мигаль Оксана Фелікіссімівна перебували на стажуванні в Університеті прикладних наук Inholland (м. Алкмар, Королівство Нідерланди).
 
Візит відбувся на запрошення Університету прикладних наук з метою участі в програмі академічної мобільності в рамках програми Еразмус+. Викладачі провели лекційні та практичні заняття з дисципілн «Корпоративне управління», «Поведінка споживача», «Операційний менеджмент» та «Маркетингові дослідження» зі студентами 2-го та 3-го курсів, а також обмінялись досвідом з викладачами університету щодо методів викладання та особливостей організації навчального процесу. 
 
Під час перебування в університеті були організовані зустрічі з координаторами проекту Марліз Спрінгорум та Пенні ван Вурен, які радо розповіли про особливості навчання в університеті, поділилися позитивними враженнями від десятьох студентів ТНЕУ, які зараз перебувають на семестровому навчанні в Університеті прикладних наук Inholland у рамках програми Еразмус+ та наголосили на популярності та перспективності таких освітніх програм як «Міжнародний маркетинг» та «Міжнародний менеджмент» в сучасному світі. До того ж, викладачі мали змогу відвідати майстер-клас менеджера з маркетингу консалтингової агенції Motivaction містера П. Верхегге та почути цікаву та пізнавальну інформацію щодо виявлених трендів купівельної поведінки споживачів по всьому світу та особливостей ведення квіткового бізнесу у Нідерландах. І, звичайно, отримати масу позитивних емоцій та вражень від цієї чудової країни, надзвичайно привітних людей та вже по-справжньому весняної погоди.
 
Фотозвіт: