» » Відбулася 14 Міжнародна конференція «Advanced Trends in Radioelectronics, Telecommunications and Computer Engineering (TCSET’2018)»

Відбулася 14 Міжнародна конференція «Advanced Trends in Radioelectronics, Telecommunications and Computer Engineering (TCSET’2018)»

Дата: 7-03-2018, 09:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 20-24 лютого 2018 р. в смт Славське Львівської області відбулася 14 Міжнародна конференція «Advanced Trends in Radioelectronics, Telecommunications and Computer Engineering (TCSET)». Головна мета конференції – представлення нових результатів досліджень, нових тенденцій у науці і техніці, обмін науковими ідеями.
 
Матеріали наукових доповідей конференції індексуються наукометричними базами Scopus та Web of Science.
 
Участь у заході взяли представники професорсько-викладацького колективу кафедр комп’ютерних наук, комп’ютерної інженерії, інформаційно-обчислювальних систем та управління, спеціалізованих комп’ютерних систем та кібербезпеки факультету комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету.
 
Науковці нашого університету представили 10 доповідей під час секційних засідань, а також у програму пленарної сесії було включено доповідь «Static Interval Model of Air Pollution by Motor Vehicles and Its Identification Method» (доповідач – професор М. П. Дивак).
 
«Відзначу, що популярність конференції TCSET, яка проводиться що два роки, зростає. Цьогоріч під час конференцію було представлено 433 доповіді. На етапі рецензування близько 40% робіт було відхилено, а обов'язковою умовою для розміщення праць у IEEE Xplore Digital Library було представлення результатів досліджень авторами у процесі роботи конференції. Жодної заочної участі не допускалося.
 
Радію, що представництво нашого факультету на цьому науковому заході було таким чисельним і вже котрий рік підряд молоді науковці, здобувачі та аспіранти факультету комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ мають чергову нагоду заявити про себе в науковому світі, набратися досвіду отримати конструктивні зауваження та мотивацію для досягнення нових результатів. Зазначу, що презентовані доповіді характеризують результати досліджень, виконаних у рамках держбюджетних та господарських науково-дослідних проектів кафедр факультету, що сприяє формуванню наукового іміджу ТНЕУ серед дослідників у галузі комп’ютерних інформаційних технологій», – розповідає д.т.н., професор, декан ФКІТ М.П. Дивак.