» » «Фінансова просвіта» запрошує на GLOBAL MONEY WEEK

«Фінансова просвіта» запрошує на GLOBAL MONEY WEEK

Дата: 12-03-2018, 17:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Починаючи з 2016 р. студенти і викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Тернопільського національного економічного університету організовують просвітницькі заходи в форматі «Global Money Week»
 
Всесвітній Тиждень Грошей – це щорічна глобальна ініціатива, яка включає світові й регіональні акції та заходи, мета яких звернути увагу громадськості на фінансову грамотність і за допомогою веселих та інтерактивних заходів розповісти дітям та молоді про всі аспекти, пов'язані з грошима. Це тиждень, коли у більше ніж 130 країнах проходить безліч заходів, занять, проектів, презентацій і змагань з фінансової освіти та грамотності. Україна вже близько п’яти років бере участь у цій міжнародній ініціативі з фінансової просвіти молоді.
 
У цьому році «Global Money Week» студенти і викладачі наукового гуртка «Фінансова просвіта» знову підготували цікаві заходи, ігри, зустрічі.
 
Цьогорічною новинкою є флешмоб «Зроби Selfie – святкуй Всесвітній Тиждень Грошей разом!», до участі у якому запрошуються освітні заклади м. Тернополя і Тернопільської області. Мета заходу – заохотити дітей та молодь дізнатися більше про гроші і заощадження, про те, як заробляти, вести бізнес і заощаджувати.
 
Отож, ми розпочинаємо… 
 
Слідкуйте за нами на Facebook-сторінці «Фінансова просвіта / Financial Education» і каналі «FINANCIAL EDUCATION» http://youtube.com/channel/UCiwD-yHlK-50HTv0GpLQ67A
 
Наталія Карпишин і колектив студентського наукового гуртка «Фінансова просвіта»