«НеФормат» по-шевченківськи

Дата: 14-03-2018, 11:32 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Тринадцятого березня у виставковій залі ТНЕУ творчих, активних, ініціативних студентів об’єднала арт-зустріч «НеФормат», організована колективом відділу гуманітарної освіти та виховання.
                    
Розпочали захід із популярної в молодіжному середовищі гри Mind Game. Десять команд змагалися за першість, виконуючи завдання восьми турів на знання особливостей життя й творчості Кобзаря. Перемога дісталася команді «Незламні» – її учасники набрали найбільшу кількість балів, тож отримали в подарунок диплом переможця й набір косметичних засобів та канцелярського приладдя від організаторів заходу.
 
Згодом студенти креативно читали Шевченка та виконували сучасні пісні на його слова. Найбільше відзначилися студенти факультету економіки і управління, факультету обліку й аудиту та коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Особливий позитив створили пісенні подарунки музичного гурту «Ярівана», Павла Тютюнника, Тетяни Шарган та новоствореного гурту «Сонячний удар». Всі учасники отримали пам’ятні дипломи та подарунки. 
 
На завершення зустрічі усі спілкувалися за горнятком улюбленого шевченкового напою – чаю – та смакували солодощі.