» » На часі: Нові можливості проривного розвитку бізнесу

На часі: Нові можливості проривного розвитку бізнесу

Дата: 15-03-2018, 12:15 | Автор: Марія Баліцька, головний редактор газети ТНЕУ "Університетська думка"

 14 березня 2018 року на базі Центру європейських та міжнародних студій ТНЕУ розпочав свою роботу Навчальний тур Executive MBA 2018 Києво-Могилянської Бізнес-Школи. Тема туру «Нові можливості проривного розвитку: відкриті системи» за курсом «Практики сучасного управління».
                               
Як сказала керівник Тернопільської бізнес-школи Олена Гузар, учасники Навчального туру Executive MBA 2018 Києво-Могилянської бізнес-школи приїхали до Тернополя вперше й матимуть нагоду зустрітися з представниками влади, бізнесу, лідерами культурних та освітніх проектів.
 
«Ми є й партнерами, й учасниками цієї програми й щиро вдячні команді Києво-Могилянської Бізнес-Школи за унікальну можливість попрацювати разом з учасниками програми з логікою відкритих систем та нових можливостей в Українському контексті й відпрацювати цілісний методологічний підхід до формування стратегічної архітектури Тернопільської бізнес-школи в умовах відкритих систем, як точку тяжіння та драйвер розвитку міста, середовища», – зауважила Олена Гузар.
 
Детальніше про роботу Навчального туру Executive MBA 2018 розповіла керівник програми Марина Маслова:
– Насамперед хочу подякувати пані Олені Гузар за високу оцінку роботи нашої бізнес-школи. Хочу наголосити, що Executive MBA – програма для лідерів стратегічних змін. Ми у Тернополі працюємо за програмою топ-менеджерів. Місія програми – розвивати спроможності впроваджувати стратегії в глобальному крос-культурному бізнес-середовищі; вийти на нові масштаби стратегічного впливу – трансформації та розвитку систем; розвиток лідерського та управлінського потенціалу.
 
– Наразі, навчальний тур працює і на Тернопіль, і на Львів…
– Так, наші учасники мають можливість кожного разу відвідувати все нові регіони України та відпрацьовувати цілісний методологічний підхід до формування стратегічної архітектури компанії в умовах відкритих систем…
 
– Пані Марино, чи працювали Ви за кордоном?
– Власне, ми продовжуємо тему відкритих систем, зміщуємо фокус з міжнародного контексту на український. Під час попереднього навчального туру до Франції та Голландії група досліджувала, як управлінець налаштовує свою бізнес систему в глобальному крос-культурному середовищі. Завдання українського навчального туру – вийти з власного бізнес-контексту та на практиці дослідити дієвість сучасних стратегій та підходів в українському середовищі.
 
Сьогодні Навчальний тур Executive MBA 2018 Києво-Могилянської Бізнес-Школи продовжить свою роботу.
 
 
Розпитувала Марія Баліцька, головний редактор газети ТНЕУ 
«Університетська думка»