» » II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе»

II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе»

Дата: 15-03-2018, 12:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 II Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе» організований Американськими Радами з міжнародної освіти. Конкурс реалізовано в рамках проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) та проекту формування академічної доброчесності в школі (SAISS) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві з Міністерством освіти і науки України.
 
Конкурсні проекти соціальної відеореклами приймаються з 22 лютого до 22 квітня 2018 року. Результати конкурсу будуть оголошені 23 травня 2018 року.
 
Конкурсний відеофайл потрібно завантажити на файлообмінник та надати пряме посилання, заповнивши заявку на сайті конкурсу
 
До участі запрошуються всі, хто зараз навчається в школах, коледжах, вищих та інших закладах освіти України. Конкурс не має обмежень щодо віку, статі чи віросповідання учасників.
 
Конкурсанти можуть самостійно обирати сценарій відео, але організатори пропонують приклади ситуацій для сюжету. Окрім перемоги в основній номінації, учасники можуть вибороти приз глядацьких симпатій, де вибір роблять глядачі.
 
Після 3 робочих днів після подачі проекту, претендента повідомлять щодо допуску чи не допуску до конкурсу.
 
Детальніше про умови участі та етапи конкурсу:
 
https://mon.gov.ua/ua/news/trivaye-prijom-videorolikiv-na-konkurs-chesnist-pochinayetsya-z-tebe-de-peremozhec-otrimaye-do-15-tis-griven
https://drive.google.com/file/d/1hxcPo50Bgqyzr3Jmm2AFXOvzExjNk427/view