» » Дипломи магістрів отримали випускники ФАЕМ

Дипломи магістрів отримали випускники ФАЕМ

Дата: 17-03-2018, 12:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шістнадцятого березня у Тернопільському національному економічному університеті – свято: 80 п’ятикурсників факультету аграрної економіки і менеджменту, успішно виконавши навчальну програму, отримали дипломи магістра, серед яких дипломи з відзнакою отримали Юліана Безлисюк, Христина Маліцька та Володимир Слюсарчин!

До слова, відмінниця Юліана Безлисюк уже успішно працевлаштована на рідному факультеті.
 
Випускників привітали заступник міського голови м. Тернопіль Леонід Бицюра і декан факультету аграрної економіки і менеджменту, доктор економічних наук, професор Борис Язлюк.
 
Разом із головами ДЕК, кандидатами економічних наук Цюпаком Володимиром Павловичем (з прикладної економіки) і Сидоруком Борисом Орестовичем (з менеджменту природокористування) дипломи магістрам вручили завідувач кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу, доктор економічних наук, професор Руслан Бруханський та завідувач кафедри менеджменту біоресурсів і природокористування, доктор технічних наук, професор Роман Гевко.
 
Від імені батьків випускників по-материнськи щиросердечно і зворушливо привітала Стефанія Слюсарчин та побажала дипломованим магістрам життєвих успіхів.
 
У відповідь декан ФАЕМ Борис Язлюк подякував Стефанії Володимирівні за хорошого сина – лідера за характером, відмінника у навчанні Володимира Слюсарчина, який півтора року був студентським деканом ФАЕМ: «Ви, як матір, дали Володимиру вагомі духовні настанови, а ми постараємося дати йому наукову основу, і чекаємо Вашого сина в аспірантурі університету».
 
Володимир Слюсарчин розповів, що найбільше запам’яталося за п’ять років навчання на факультеті аграрної економіки і менеджменту ТНЕУ: «Навчання в університеті, окрім ґрунтовних знань, дає студентській молоді впевненість у собі, що допомагає молодим людям звершувати те, про що раніше тільки мріяли. Я дуже задоволений, що свого часу обрав навчання саме на факультеті аграрної економіки і менеджменту».
 
– Володимире, скажіть, будь ласка, де Ви проходили переддипломну практику?
– Практику я проходив у Збаразькому зерно-сушильному комбінаті.
– Незабаром тисячі випускників шкіл стоятимуть перед вибором: куди піти вчитися, який фах обрати… Що порадите їм?
– Рекомендую випускникам шкіл вступати до Тернопільського національного економічного університету, адже наш університет – один з кращих закладів вищої освіти України. Знання, які тут здобуваються, є достойними європейських університетів. А конкретно на ФАЕМ рекомендую вступати тим, хто любить свою землю і свою Батьківщину.
 
Марія Баліцька, 
головний редактор газети ТНЕУ «Університетська думка»