» » Урочисте засідання науково-технічної ради

Урочисте засідання науково-технічної ради

Дата: 20-04-2012, 12:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 квітня 2012 року о 14 годині в залі засідань Тернопільського національного економічного університету (корп. №11) відбудеться засідання науково-технічної ради ТНЕУ, що присвячене Дню науки в Україні.

Порядок денний:
1. Вітальне слово ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора  Юрія С.І. 
2. Вітальне слово проректора з наукової роботи, голови науково-технічної ради ТНЕУ, доктора економічних наук, професора  Задорожного З.-М. В. 
3. Оголошення наказу ректора ТНЕУ від 17 квітня 2012 р. № 202 «Про відзначення науковців університету з нагоди Дня науки України».
4. Про висунення претендентів на призначення іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих вчених (інформує проректор з наукової роботи професор  Задорожний З.-М. В.).

На засідання запрошуються: декани факультетів, заступники деканів факультетів з наукової роботи, завідувачі кафедр, заступники завідувачів кафедр з наукової роботи, керівники та працівники наукових підрозділів, члени Ради молодих вчених та Студентського наукового товариства, професорсько-викладацький персонал, відзначений у наказі ректора університету від 17. 04. 2012 р. № 202.